середу, 29 січня 2014 р.

Проект реліазовує одразу ДВІ МЕТИ!

Мета проекту: надати можливість дівчатам підлітковго віку отримати у випадку вагітності психологічну підтримку та показати алгорифм подальших дій шляхом консультацій у online режимі, що гарантує повну анонімність та безкоштовність.

Команда проекту скаладється із 3 членів: студента-інформатика, який буде займатися розробкою та адмініструванням веб-сайту; студента-психолога, який буде надавати психологічну підтримку вагітним підліткам у форматі спілкування в чаті чи дописів на форумах, а при потребі в телефонному режимі; студента–терапевта, який буде надавати первинну медичну консультацію та давати поради щодо необхідності звернення до лікарні. Таким чином, даний проект реалізовує ще одну мету – надання першого робочого місця для студентів або випускників вузів.


3 коментарі:

  1. дуже актуальний проект на сьогоднішній день!!! надіюсь він буде корисним для багатьох молодих людей. Автору проекту бажаю реалізаці та успіхів!

    ВідповістиВидалити
  2. Людина, яка себе поважає, і сама не матиме таких проблем, і другим їх не створюватиме. Тому виховний аспект, з моєї точки зору, є основним.

    ВідповістиВидалити
  3. Гарний проект і хороша перспектива для студентів.

    ВідповістиВидалити